Кандидатите за депутати заедно с водача си Димитър Николов (в средата) се събраха пред шатрата за символичното закриване на кампанията. Снимки Авторът

Кандидатите за депутати заедно с водача си Димитър Николов (в средата) се събраха пред шатрата за символичното закриване на кампанията. Снимки Авторът

"3 години сме в безпътица. Крайно време е да има редовно правителство, за да се случат проектите за Бургас и региона. Гласувайте за хората, които ще свършат работата. За да живеем утре по-добре и да има перспектива за развитието на региона", каза Димитър Николов - водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район Бургас по време на символичното закриване на предизборната кампания. Кандидатите за депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събраха до шатрата, разположена до Часовника, за да си пожелаят успех на изборите тази неделя - 27-ми октомври.

"Ще има нова програма за саниране на жилищните сгради при това безплатна. Около 200 проекта на сдружения в Бургас чакат. Трябва да се разшири програмата и да се даде възможност за кандидатстване по нея и на хората, които живеят в малки сгради", каза вторият в листата Жечо Станков.

"Заставам с името си зад всеки проект  и без значение в каква роля съм ще се боря за него", допълни Димитър Николов.

Според Любен Дилов - син по време на предизборната кампания кандидат-депутатите от ГЕРБ - СДС е нямало с кого от опонентите си да спорят за идеи, затова са се състезавали сами със себе си.

"В неделя ще спечелим изборите. Ще има редовно правителство. И всички ще трябва да преговарят с нас", заяви още Димитър Николов.

Коалиция "ГЕРБ - СДС" се явява с №18 в интегралната бюлетина на изборите за 51-во Народно събрание, които ще се проведат на 27-ми октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия