Димитър Николов представи предизборната си програма за управление на Бургас. Снимки Лина Главинова

Димитър Николов представи предизборната си програма за управление на Бургас. Снимки Лина Главинова

Димитър Николов - кандидат за кмет на община Бургас, издигнат от ГЕРБ, представи управленската си програма. Основен акцент в нея е здравеопазването. "Имам силата, идеите и самочувствието да надградим постигнатото и да продължим заедно напред. Предстоят ключови за развитието на нашия град години. Моята цел е още по-успяващ, модерен, интелигентен, желан като място за живеене и работа Бургас. Знам какво очакват от мен бургазлии - по-малко приказки и повече работа. В списъка с проекти в програмата ми няма нищо пожелателно. Ако получи силната подкрепа на бургаските граждани, нейното изпълнение започва още на 28 октомври", каза Димитър Николов.

Университетска детска болница, нови индустриални зони в Меден рудник, в Равнец, в Черно море, на Девети километър, в Долно Езерово, благоустрояване на парковете "Изгрев" и "Славейков", нови пикник зони в Меден рудник и в парк "Езеро са част от акцентите в предизборната му програма. В нея е заложено и ремонт на улици, нов обход за Меден рудник, трети етап от реконструкцията на улица "Александроовска" и други.

Предстои и строителство на нов футболен стадион и изграждане на малки квартални зали в комплексите "Изгрев", "Братя Миладинови", "Зорница", "П.Р.Славейков", "Меден рудник" и квартал "Сарафово".

Заедно с програмата си за управление, Димитър Николов представи и кандидатите за общински съветници в Бургас от партия ГЕРБ. "От първия до последния в листата това са хора с професия, биография, чисто име и желание да работят за развитието на Бургас. Те знаят, че най-лесното за тях е тази предизборна кампания. Трудното идва след това, защото бургазлии са взискателни, аз също, и те ще трябва да покажат най-доброто от себе си през следващите четири години", каза Димитър Николов. Той разчита на широка подкрепа от бургазлиите от всички възрасти и всички населени места в общината.

Галерия