В Берлин събитията на Hypersoft се радват на хиляди фенове

В Берлин събитията на Hypersoft се радват на хиляди фенове

Най-нашумелият екип DJ от берлинска сцена миксира на парти във Варна на 30-ти септември, събота, в хале 3. Провокация, музика и много танци обещават организаторите. В Берлин събитията на Hypersoft се радват на хиляди фенове, а закупуването на билети се превръща в истински бой. Във Варна ще имаме удоволствието да потанцуваме с тях в едно бутиково парти организирано от екипа на The Bookstore. 

Всички, закупили билет за събитието, ще могат да влязат безплатно и на пънк-поетичния концерт на група КАКЕ? в ReBonkers, тази вечер от 20.00 часа.

Hypersoft е екип, клубна вечер, микс серии и платформа, базирана в Берлин, с разширяващо се портфолио от проекти и членове в цяла Европа и извън нея. 

Вдигайки името си от мистериозен, техноадресен източник, превръщайки го в метафора за радикална, куиър, истерична мекота, приемайки етоса на откритостта и установявайки се в Renate през април 2022 г., Hypersoft се превърна от странно явление в крю, наброяващо 8 резиденти, които оформят звука на партито чрез месечни събития и колаборации със съмишленици и гости, вариращи от легендите Jane Fitz и nd_baumecker до следващото поколение продуценти и диджеи като Bliss Inc, Maara, Sunju Hargun и Kasper Marott.

Галерия