Принципът на действие на Vivace включва микроскопични перфорации в горния слой на кожата, извършвани с фини позлатени игли

Принципът на действие на Vivace включва микроскопични перфорации в горния слой на кожата, извършвани с фини позлатени игли

Д-р Катя Паскова ще представи иновативната радиочестотна иглена терапия "Vivace" в гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас на 18-и и 19-и февруари. Революционната процедура с изключително висока ефективност представлява нехирургичнa терапия за подобряване качеството на кожата. Тя контурира лицето и шията, стимулира производството на колаген и еластин, намалява фините линии и бръчки, стяга кожата, премахва белезите от акне.

Принципът на действие на "Vivace" включва микроскопични перфорации в горния слой на кожата, извършвани с фини позлатени игли. Тези канали в дермата, остават отворени от 4 до 6 часа след края на процедурата, позволявайки кожата да получи всички ползи от терапията. "Vivace" стимулира производството на нови колаген и еластин. За максимален комфорт на пациента, преди третирането се поставя локална упойка под формата на крем.

Терапията допълват радиочестота и синя и червена LED светлина, които елиминират двата основни проблема на кожата. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената подобрява текстурата и тена на кожата, като активира клетките да произвеждат колаген. Радиочестотата в комбинаця с познатия микронидълинг, загрява третираната зона под епидермиса, за невероятни резултати с минимално време за възстановяване.

"Vivace" е подходяща за всички типове кожа и може да се прилага по всяко време на годината според конкретните нужди на пациента. Третират се зоните на лицето, шията и деколтето. Резултатите са забележими веднага, като за оптимален резултат се препоръчват 3-4 процедури. След терапията, обичайно при повечето пациенти се наблюдава леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко часа. Не са необходими специален режим и почивка, а човек може веднага да се върне към обичайните си ангажименти и ежедневие. Процедурата е с висока ефективност и за премахване на стрии.

"Vivace" в Бургас, ще бъде представена от един от първите дерматолози у нас - д-р Катя Паскова. Пътят ѝ в медицината започва през 1989 г., когато завършва медицина в град Пловдив. Специализира дерматология. През 2001г. основава собствен бранд за клинична и естетична дерматология - "Дерма Вита". През годините клиниката и помага на хиляди пациенти. Неизменни през годините са стремежът към прецизност и новаторство. Осигуряването на експертна грижа за пациента включва непрестанни професионални обучения и специализации и работа с последно поколение технологии.

Д-р Паскова е член на Българското дерматологично дружество, Българската асоциация на естетичните дерматолози (BAAD), Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). За нея, красотата е хармония в пропорциите и следователно всяка корекция е допустима, но с мярка.

Д-р Катя Паскова е на разположение за професионален консулт в областта на общата и естетичната дерматология на 18-и и 19-и февруари, в СПА център "6th Sense" на гранд хотел и СПА "Приморец".

Необходимо е предварително запазване на час на телефон: +359 56 910 913.