Двама кметове на ревю на Нури Димитрова

Докато Златанов аплодираше дефилето от първия ред, то колегата му Димитров (който е съпруг на Нури Димитрова) с видимо вълнение следеше представянето от втория ред.

 

На модния спектакъл бяха представени тоалети за парти, за абитуриентски бал, както и булчински рокли. И в тази си колекция Нури Димитрова остава вярна на стила си - много дантела, плисета, пандели и аксесоари. Дизайнерката залага на тоалети в две части - пола с дължина над коляното и горна част тип бюстие. Димитрова залага на провокативни цветове - резеда, бананово, червено и лилав, както и на традиционните черно и бяло. Линията е изчистена, рамото е голо и показва дискретно чара на дамата.

В колекцията е използван и тюл за допълнителен обем на разкроените рокли, които са също с дължина над коляното.

Вечерните рокли са дълги или къси, разкроени или от две части, с много бродерии и дантела.

И тази година младоженките, които ще се доверят на вкуса на Нури Димитрова, ще облекат булчинска рокля в цвят шампанско.

Сред гостите на ревюто в основния ресторант на интерхотел "България" бяха и зам.-кметицата на община Бургас Атанаска Николова, зам.-кметицата на община Несебър Ели Кирилова, общинската съветничка от ГЕРБ Диана Йорданова, шефът на РПУ Несебър Стайко Манев. Дефилето аплодира и певицата Тони Димитрова заедно с дъщеря си Магдалена в компанията на Марияна Фотева - съпруга на почетния консул на Русия в Бургас Тонко Фотев. В залата бе забелязана и Зорница - бившата половинка на строителния предприемач Данчо Динев.