Денис Диханов (вдясно) прие предложението на кмета Марин Киров да се присъедини към екипа му. Снимка Община Царево

Денис Диханов (вдясно) прие предложението на кмета Марин Киров да се присъедини към екипа му. Снимка Община Царево

Денис Диханов - експерт от Комисията за финансов надзор е вторият заместник-кмет в екипа на новия кмет на Община Царево - Марин Киров.

Той е от Царево. Притежава бакалавърска и магистърска степени по управление на човешките ресурси от Университета за национално и световно стопанство в София, както и магистърска степен по "Финансов анализ и контро"  от Стопанската академия в Свищов.

Притежава богат професионален опит в сферата на човешките ресурси. През последните шест години работи в администрацията на Комисията за финансов надзор в София. За това време последователно преминава през всички експертни длъжности в организацията - младши, старши и главен експерт. Семеен е.

В община Царево той ще отговаря за секторите "Екология и чистота", "Сигурност и обществен ред".

В екипа на Марин Киров като заместник-кмет по строителството остава Георги Стоянов, който също е от град Царево и със солиден опит в администрацията.

Двамата заместници ще поддържат тесни контакти с кметовете и кметските наместници в населените места от общината.

В екипа на Марин Киров остава и секретарят на община Царево Мария Конярова, експерт с дългогодишен опит.

“Денис е изключителен човек и експерт и се радвам, че прие да се върне със семейството си в Царево. С Георги Стоянов работя отлично през последните две години и ще разчитам на него. Ресорите на заместниците са условни, с тях имаме една мисия - да развием всички населени места. Благодарен съм на Мария Конярова, че прие да остане в ръководния екип като секретар на общината - тя е подготвен администратор и ценен човек.” заяви Марин Киров при представянето на своите колеги.