Елегантната рокля е подходяща за всеки важен повод

Елегантната рокля е подходяща за всеки важен повод

Има много събития, при които носенето на рокля е задължително. Сватбата определено е едно от тях. За щастие, благодарение на разнообразието от десени, цветове, модели и стилове, предлагани на пазара, това задължение може да бъде и удоволствие.

Широка гама официални рокли от Евиза

За да се случи това наистина, си струва да потърсите места, където изборът на официална рокля за сватба или просто коктейлна рокля ще бъде толкова голям, че лесно ще намерим поне няколко, които веднага ще грабнат окото ни. Вторият съвет, който си струва да имате предвид, когато започнете търсенето на перфектната рокля, е отвореността към различни модели, стилове, цветове и т.н. Този подход се улеснява и от съвременната мода.

Явление, което присъства в него поне от няколко сезона, е еклектиката. При булчинските рокли това се изразява в тяхното разнообразие. В магазините днес лесно можем да намерим както макси, така и мини и миди рокли . Има и голям избор по отношение на цветове, модели, стилове и материали.

Например, ако търсим бляскав тоалет, дълга рокля с пайети може да бъдат отличен вариант. Когато търсим макси рокля, на наше разположение са и леки, почти момичешки кройки с долна част от тюл, както в нежни, пастелни цветове, така и в силни, наситени, почти неонови цветове. Интересна идея могат да бъдат и рокли от материал, който нежно се лее около фигурата (напр. шифон), с романтичен характер, напомнящ например за градинско парти.  

Или може би мини рокля?

Сред предложенията на онлайн магазин Евиза за официални и коктейлни рокли ще открием и много мини рокли. В този случай можете също да рискувате да кажете, че всеки от нас трябва да намери нещо за себе си. Дизайнерите ни предлагат ултра женствени рокли, вталени по силуета, разкриващи крака и ръце, както и разкроени мини рокли.

Сред този тип творения има и такива, проектирани на принципа "ако разкриваме краката, покриваме горната част". Тези рокли могат да имат например изградени рамене или асиметрична кройка, която разкрива едното рамо. е че споменатата разкроена мини рокля също може да има много лица. От класически рокли тип „балон“ (корсет или не), през „по-леки“ творения, които масово използват тюл, бродерия и дантела – до рокли от шифон, които се преливат красиво, когато танцувате.

Какви летни коктейлни рокли си струва да имате в гардероба си?

Летните коктейлни рокли ви позволяват да създадете много интересен стил, в който можете да изглеждате женствени. Високите температури ви насърчават да откриете малко повече от тялото си, така че можете да полудеете и в това отношение. Въпреки това си струва да запомните, че специалните събития, особено семейните, се ръководят от свои собствени правила. Трябва да помните за комфорта, но преди всичко за добрия вкус при избора на стайлинг.

Коктейлна рокля, в която определено можете да отидете на сватба, официална вечеря или театър, може да бъде ефирна и дълга. Без съмнение си струва да заложите на роклите на цветя, които изглеждат просто красиви през пролетта и лятото. Пастелните цветове винаги работят добре. Ако се гордеете с фигурата си, добре е да подчертаете талията си с тоалета си. Ще изглеждате много женствени.

Разбира се, роклята за сватба или друго събитие трябва да бъде правилно изложена - изборът на аксесоари може да подчертае вашия уникален стил. Това включва обувки, бижута и чанти. Ако не забравите за тези аспекти, ще подготвите перфектната стилизация за събитието.

Ежедневни рокли за всеки повод

Ако търсите перфектната рокля за специален повод, определено си струва да се запознаете с асортимента на нашия магазин. Офертата включва уникални творения, идеално подходящи за официални и семейни събития. Можете да изберете необичаен и в същото време просто красив стил. Ще намерите идеалната рокля за вас.

Независимо кой вариант на роклята ще изберете, когато вземате решение за покупка, трябва да обърнете внимание и на това как се чувствате в нея. В каталога на Евиза с помощта на нашите консултанти, ще направите точния избор на рокля.