Това е поредната инициатива на евродепутатът Асим Адемов (вляво). Снимка Архив Черноморие-бг

Това е поредната инициатива на евродепутатът Асим Адемов (вляво). Снимка Архив Черноморие-бг

"За България с любов" е темата на фотоконкурса, който се организира от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов по повод националния празник на Република България - 3-ти март. Конкурсът ще се проведе във Фейсбук и Инстаграм. Условието за участие е да се публикува тематична индивидуална или групова авторска снимка, изразяваща патриотичния дух на националния ни празник, в личния профил във Фейсбук или Инстаграм. Трябва да се добави кратко послание, стих или слоган, включващи думите - България, гордост, семейство, род, родина, памет, поставено като текст в описанието на снимката. Всеки участник трябва да изпише хаштаг с името на конкурса: #ЗаБългариясЛюбов и да направи публикацията публично достъпна.

При изпълнение на условието за кратко послание не е задължително използването на всички посочени думи, както и използването им в съответната последователност.

Право на участие имат всички български граждани, без ограничение във възрастта или мястото, където се намират - в страната и чужбина.

Конкурсът започвя днес, 22-ри февруари, и приключва на 5-ти март, петък. Победителите ще бъдат обявени на 15-ти март 2021 г., понеделник.

Голямата награда за победителя е фотопринтер за моментни снимки. Ще бъдат раздадени и поощрителни награди.

Заради епидемична обстановка и въведените ограничения срещу разпространението на Ковид-19, награждаването няма да се проведе на живо.

Конкурсът е съвместен проект на Европейски информационни центрове в България на евродепутата от ЕНП Асим Адемов в Благоевград, Бургас, Кърджали, Разград, Смолян и Сливен.

За повече информация посетете www.asim-ademov.eu или официалната страница на Асим Адемов във Facebook или Instagram.

Галерия