Кампанията продължава до 22-ри декември

Кампанията продължава до 22-ри декември

Бургаският езиков център "Words" с коледни подаръци за бъдещите си курсисти. Всеки, който е решил да учи чужд език или да подобри знанията си по език, който е изучавал, може да получи 12% отстъпка от цената на обучението си. Условието е да плати поне първа вноска (1/2 от стойността на избрания курс) до 22-ри декември 2022 година.

Промоционалните условия важат за всеки курсист, който в периода 30-ти ноември - 22-ри декември 2022 г. се запише за курс с начална дата през януари и февруари 2023 година. Кампанията важи за всички курсисти, които през посочения период са се записали и са платили минимум първата вноска (50%) от цената за съответния езиков курс.

Кампанията е валидна само за курсисти, групова форма на обучение по следните езици: английски, немски, френски, италиански, испански, руски и турски. Промоцията не важи за специализираните курсове, които езиков център "Words" предлага - курсове за сертификатни изпити, разговорни и курсове с бизнес насоченост.

Конкретните дати и часове на започване на дадена група ще бъдат уточнени допълнително, в зависимост от броя на желаещи за конкретния период.

Цената на учебните материали не е включена в стойността на курса.

Езиковият център се намира на бургаската улица "Тутракан" №3. Подробности за кампанията може да прочетете тук