Продуктите ще бъдат разпределени между Общината, БЧК, Верният настойник, Българската хранителна банка

Продуктите ще бъдат разпределени между Общината, БЧК, Верният настойник, Българската хранителна банка

Фирма дари хранителни продукти за над 132 000 лева, които ще бъдат раздадени на нуждаещи се в навечерието на Възкресение Христово. Продуктите са произведени от  "Уудс Фуудс". Дарението включва  общо 71 палета боб и леща  в консерва, като 53 са палетите с боб и 18 с леща. Във всеки палет  има по 1440  консерви. Всяка от тях е по 400 гр. За нуждаещите се ще бъдат дарени и 360 броя телешки костен бульон в буркан, 200 броя телешки пръчки (колбас), 200 броя суджук и 200 броя луканка.

Дарението ще бъде разпределено между Община Бургас, Българска хранителна банка, "Верният настойник" и БЧК.

"Нямаме изисквания по отношение на хората, на които ще бъдат предоставени хранителните продукти. Важното е да стигнат до повече хора", каза пред "Черноморие" Стела Москова - регионален представител на фирмата за Югоизточна България.

Във фирмата са оптимизирали работния процес. Част от служителите работят от вкъщи, за да няма струпване на хора на едно място. "Служителите, които работят в склада и търговските ни представители са снабдени с маски, ръкавици, дезинфектанти. Не сме съкратили персонал, работил в пълен състав", допълни Стела Москова.