Кралят на рага и джънгъл музиката пристига у нас, за да зарадва публиката на феста с някои от най-известните си хитове

Кралят на рага и джънгъл музиката пристига у нас, за да зарадва публиката на феста с някои от най-известните си хитове

General Levy ще участва на "Stereo Festival", който ще се проведе в Бургас от 30-ти юни до 2-ри юли. Кралят на рага и джънгъл музиката пристига у нас, за да зарадва публиката на феста с някои от най-известните си хитове като "Incredible", "Champagne Body" и "Professional Ganja Smoker".

Фестивалът ще се проведе от 30 юни до 2 юли 2022 г. и обещава да отбележи началото на лятото по най-запомнящия се начин – с хубава музика на брега на морето, приятни напитки и добро настроение. Част от музикантите, на чиито изпълнения ще се наслади публиката, са Горан Брегович и Оркестъра за сватби и погребения, drum & bass кралете DEEKLINE & ED SOLO, Ъпсурт, 100 Кила, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, Керана и космонавтите, Б.Т.Р, So Called Crew, DJ Mascota и още много други.

Британецът General Levy е поредното любопитно име в портфолиото на "Stereo Festival". Програмата на фестивала е изпълнена с музиканти от различни жанрове, което подсказва, че шоуто ще бъде разнообразно и вълнуващо и ще задоволи всички музикални вкусове. Желаещите да станат част от магията на "Stereo Festival" могат да посетят фейсбук страницата на фестивала, където текат различни промоции и игри за билети по случай наближаващите празници – Цветница и Великден. До 18 април феновете на качествената музика и летните морски партита могат да участват в специална томбола на страницата на феста, а само сега 2 тридневни билета са на ексклузивната цена от 160 лева.