Новината, която обяви Георги Дюлгеров, бе посрещната с аплодисменти. Снимка Лина Главинова

Новината, която обяви Георги Дюлгеров, бе посрещната с аплодисменти. Снимка Лина Главинова

Бургаският изпълнител Георги Дюлгеров ще подари песен на звездата Лара Фабиан. Той обяви новината по време на концерта си "Любов по 100", след като изпя един от емблематичните хитове на Фабиан. "Имаме договорка с екипа й. Ще й подарим песента "Несвършила история", музиката е моя, аранжиментът е на Руслан Карагьозов", каза пред "Черноморие" бургазлията. Той изпя песента с българския й текст на Радостина Колева. Френската азвезда ще получи музиката с аранжимента и по нея ще бъде написан текст. Това ще стане по време на нейния планиран концерт през декември в зала 1 на НДК в София.

Георги Дюлгеров не крие, че харесва Лара Фабиан и не пропуска нейн концерт, не само у нас, но и в Евроопа. Тя е белгийско-канадска поп певица. Родена е на 9 януари 1970 година в Етербек, Брюксел, като Лара Крокарт. Майка ѝ е италианка. Прекарва първите си няколко години в Катаня, област в Италия.

Започва музикалната си кариера в средата на 1980-те години, като през 1988 година представя Люксембург на конкурса "Евровизия" и се класира четвърта. През 1990 година се установява да живее в Монреал, Канада.