Момчил Момчилов, Елена Атанасова и Георги Манев (отляво надясно) подадоха документи за регистрация на листата на коалицията. Снимки Черноморие-бг

Момчил Момчилов, Елена Атанасова и Георги Манев (отляво надясно) подадоха документи за регистрация на листата на коалицията. Снимки Черноморие-бг

Ние сме алтернативата. Заедно ще постигнем най-добрите резултати. Прагът от 4% за влизане в парламента не е непреодолим. Мястото ни е вдясно, а с това обедение ще продължим  и на следващите избори, каза Георги Манев (председател на "Средна европейска класа" б.а.) пред журналисти. Той е водач на листата във Втори Многомандатен избирателен район Бургас на коалиция "Национално обединение на десницата", която включва четири партии - КОД, БЗНС, БДФ, СЕК, за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се проведат на 11-ти юли.

Представители на трите партии от коалицията - Георги Манев - СЕК, Елена Атанасова - КОД и Момчил Момчилов - БЗНС входираха в Районната избирателна комисия в Бургас документи за регистрация на листата на коалиция "Национално обединение на десницата".

На изборите през април Манев се яви заедно с ВМРО. Сега воеводите се обединяват отново с НФСБ и с "Воля". "Няма как да съм до Марешки (Веселин Марешли лидер на "Воля" б.а.). Нашето място е вдясно", обясни Георги Манев.

От коалицията ще водят нормална кампания. А в листата им влизат 13 души - кандидати за народни представители.

1. Георги Манев

2. Момчил Момчилов

3. Елена Атанасова

4. Иван Иванов

5. Неделчо Здравчев

6. Йордан Иванов

7. Деян Денев

8. Николай Богов

9. Николай Желев

10. Лидия Дренчева

11. Кирил Начев

12. Христина Секлемова

13. Анжелина Георгиева

Галерия