Депутатите от ГЕРБ пожелават щастие през новата година. Снимка Архив Черноморие-БГ

Депутатите от ГЕРБ пожелават щастие през новата година. Снимка Архив Черноморие-БГ

Скъпи приятели,

Коледа е най-обичаният семеен празник във всяко християнско семейство. Това са дните, прекарани с най-близките в домашен уют и семейно щастие. Нека коледните празници и краят на 2017 година Ви изпълнят с топлина и положително настроение! 

2017 бе една успешна, но трудна година. Сблъскахме се с тежки моменти, но ги преодоляхме с единство и желание да правим добро. С множество инициативи ПП ГЕРБ Бургас отново показа, че може да обедини хората за благородни каузи – да бъдем заедно в помощ на нашите съграждани, да бъдем обединени в името на доброто.

Благодарим Ви, че станахте част от тях!

Нека заедно си пожелаем новата 2018 да бъде година на щастие, просперитет и спокойствие, във всеки един ден да намираме повод за радост и усмивка!

Новата 2018 година ще ни призове към нови начинания, ще ни изправи пред нови предизвикателства, ще ни предложи нови възможности. Вярваме, че с общи усилия ще продължим да вървим напред, с желание за стабилност и приемственост ще създаваме по-добро бъдеще.

2018 ще бъде годината на България – от нас зависи да я покажем на всички гости толкова прекрасна и уютна, както я познаваме в сърцата си.

 

От народните представители от ПП ГЕРБ Бургас