На 4-ти февруари в хотела отново ще посрещат гости

На 4-ти февруари в хотела отново ще посрещат гости

В Бургас гостоприемството носи името гранд хотел и СПА "Приморец". След кратка, двумесечна пауза, перлата на града отново отваря врати.

На метри от морския бряг, гостите на града отново ще могат да се насладят на първокласно обслужване и комфортен престой в луксозна обстановка.

Хотелският мениджмънт се е погрижил за осигуряване на максимална сигурност и всички противоепидемични COVID - 19 мерки, като прилага засилени стандарти за почистване и хигиена на цялата територия на хотела.

Наред с уютната, обновена обстановка, редицата удобства, хармоничното съчетание на история и стил, хотелът ще предложи изключително атрактивни пакети за настаняване, за поредното незабравимо изживяване. Ползването на един от най-добрите СПА центрове на България – 6th SENSE, е едно от най-големите изкушения за всички гости през есенно-зимния сезон. За техния релакс са на разположение отопляем закрит басейн, джакузи, сауна, арома сауна, душ Виши, 8 масажни кабинета, разнообразни СПА терапии и процедури.

Денят на любовта и виното, гранд хотел и СПА "Приморец" ще отбележи със специални пакетни предложения. За кулинарията грижа ще имат шеф-готвач Красимир Петров и екипът на Средиземноморски ресторант "Салини", а консиержът на хотела ще превърне престоя на всяка една влюбена двойна в романтично изживяване. На 14-ти февруари в ресторанта на хотела ще прозвучат на живо и едни от най-добрите любовни песни на всички времена!

За резервации екипът очаква своите гости на познатите телефони и имейли:

056/ 8 12345; [email protected]

Галерия