Групата работи по песните към третия си албум. Снимка G.R.A.S.

Групата работи по песните към третия си албум. Снимка G.R.A.S.

Музикантите от бургаската група "G.R.A.S." ще промотират новото си парче "Споделен" в ефира на БГ радио при емблематичния радио водещ Данчо Стълбицата в края на август. Автор на текста е бургаската поетеса Елка Стоянова, музиката е на групата. Това е втората песен, която музикантите ще завъртят в ефира и ще влезе в бъдещия им албум. Записите четворката прави в студио в Бургас, а смесването и мастеринга са на Янко Генов (от бившата група "Лора" б.а.), който от години работи в Ирландия. Вече е готово видеото към песента "Бягай" по текст на Росен Сеновски.

"G.R.A.S." свирят заедно от 14 години и имат два издадени албума. Първият е озаглавен "Бляскав", а вторият - "Единствен".

"Работим по третия албум, но нямаме срокове кога трябва да бъде готов", каза пред "Черноморие" китаристът на групата Светослав Михайлов. От години четворката допълват - Георги Русев - бас китара, Атанас Миларов - ударни и Стефка Емилова - вокал. Новият албум ще има поп - рок звучене. Сред авторите на текстове на бъдещите песни ще бъде и поетът Иван Ненков.