Малката Анастасия с усмивка позира пред елхата

Малката Анастасия с усмивка позира пред елхата

И малката Анастасия Величкова от Бургас вече участва в конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата". Тя е само на 6 месеца и това е нейната първа Коледа. Чаровницата не се притеснява да позира пред елхата за своята първа фото сесия. Нейната снимка ни изпрати майка й Доника Величкова.

Седмото издание на конкурса за снимки на информационен сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" започна.

В навечерието на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние Ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда. 

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] до 21-и януари 2022 година - Ден на родилната помощ. Снимките трябва да са придружени от двете имена на детето, неговата възраст, населеното място, където живее и имената на този, който изпраща снимките.

Трима от участниците ще получат награда, а те  ще бъдат определени от екипа на сайт "Черноморие"!