Дария е като малък подарък, скрит в кутия

Дария е като малък подарък, скрит в кутия

И Дария Петрова от Бургас вече участва в "Бебе под елхата". Снимката за конкурса на "Черноморие" ни изпратиха нейните родители - Милена Ефева и Димитър Петров. На 9-ти януари дария ще навърши шест месеца. Това е нейната първа празнична фотосесия, но от снимките, които получихме на електронната ни поща си личи, че тя не се притеснява да позира като модел пред обектива. Избрахме да публикуваме фотоса, на който малката Дария се е разположила удобно в голяма кутия за подаръци.

По време на празниците всеки запечатва с фотоапарата своето отроче. Ние ви даваме шанс да направите повече хора съпричастни с вашите празнични снимки и да спечелите интересна награда.

С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Най-забавните снимки ще бъдат премирани. Собствениците на три от фотосите ще получат специални награди, които засега ще запазим в тайна.

Очакваме вашите снимки (любителски или професионални) на e-mail на сайта ни - [email protected] или на фейсбук страницата ни до 21-и януари 2019 година - Ден на родилната помощ. Екипът на сайта воглаве с фоторепортера ни Лина Главинова ще определи трите най-забавни снимки, които ще бъдат наградени.