Първият епизод на предаването е заснет в Царево

Първият епизод на предаването е заснет в Царево

Дългоочакваният старт на приключенското състезание "Игри на волята: България" е на 6-и септември, петък в ефира на Нова тв. Кой ще стане техният фаворит и кой реално ще спечели голямата награда от 200 000 лева, благодарение единствено и само на собствените си възможности, предстои да разберем скоро. "Игри на волята: България" ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък.

За старта на предаването в центъра на Царево ще бъде изградена специална видео стена, на която жителите и гостите на града ще могат да проследят на голям екран как започва цялото приключение, при това в компанията на екипа на предаването и водещата Александра Сърчаджиева. Ексклузивната прожекция е с вход свободен и се осъществява с подкрепата на Община Царево, които оказват съдействие на продукцията през целия период на снимки

"Първият епизод е изцяло заснет в Царево. Това е и една от причините да направим тази прожекция, защото е начин да благодарим на всички хора от града и региона, които ни помагаха през месеците на снимки. Освен това, очакваме да има и много гости на града, за които съм сигурен, че ще е любопитно да видят старта ни на голям екран, а след това ако решат да се разходят по местата на снимки", споделя Никола Тупарев, продуцент от "Олд Скуул".