Дамите от Жени - ГЕРБ подкрепиха благотворителната кауза на фондация Искам бебе

Дамите от Жени - ГЕРБ подкрепиха благотворителната кауза на фондация Искам бебе

1 770 лева бяха събрани на премиерата на книгата "ОсЪновените ангели". с автор - основателят на фондация "Искам бебе" Радина Велчева. Тя бе представена в Центъра за съвременно изкуство и библиотека в Бургас. А тиражът на книгата е благотворителен. Събраните средства ще отидат за донорска яйцеклетка за жена от Варна, която заедно със съпруга си се опитват да имат дете, но засега тази мечта не се е реализирала.

"Цялата сума от благотворителния тираж е за нея. Над 2 000 лева бяха събрани на премиерата на книгата в Добрич. Предстои представянето й в Ловеч и Троян", каза Радина Велчева.

Кампанията на фондация "Искам бебе" за пореден път доказа, че съпричастността не е чужда на бургазлии. Десетки се отзоваха на поканата на Ваня Христова - координатор на неправителствената организация в Бургас и дойдоха на премиерата. За пореден път събитията на "Искам бебе" бяха подкрепени от "Жени ГЕРБ". На премиерата дойде и народният представител от ГЕРБ Галя Желязкова. Всички те, заедно с останалите гости на премиерата подкрепиха каузата като си купиха книгата от благотворителния тираж.