Специалитетите може да поръчате и по обяд, и за вечеря

Специалитетите може да поръчате и по обяд, и за вечеря

Испанската кухня гостува през април в ресторанта на гранд хотел и СПА "Приморец" - "Салини". В Средиземноморския ресторант "Салини" ще изкушават гостите си този месец с четири предложения, които ще можете да опитате на обяд или на вечеря. Ето ги и тях:

Салата "Бургос" -  белени домати, маслини, печен патладжан, плочки тънко сирене, зелен лук, чоризо, магданоз, дресинг - 11,90 лв. / 240 гр.

Ципура по каталунски - доматен сос, карпирнирани зеленчуци - 15,90 лв. / 180 гр.

Паеля "Валенсияна" - ориз, грах, царевица, калмари, скариди, октопод, колоранте - 19,90 лв. / 280 гр.

Крем "Каталана" - 5,99 лв. / 140 гр.

Ходи ви се на пътешествие до страната на Салвадор Дали, Пабло Пикасо и Сервантес? Подарете си кулинарно рандеву, с няколко от най-популярните и обичани испански рецепти. Опитайте ги на брега на Черно море, в Средиземноморски ресторант "Салини".

Независимо дали сте бургазлия, който търси удобна локация с безплатен паркинг за вкусен обяд, искате да заведете половинката си на елегантна вечеря, държите на бизнесобяд в спокойна и дискретна обстановка, или пък сте гост на града в търсене на отлични вкусове в ресторант с лятна и зимна градина и безупречен сервиз, "Салини" е вашето място. Елате и опитайте!

Постоянните карти на ресторанта включват специалитети от Средиземноморието и вкусове от Япония – салати и суши. Допълнително, всеки месец ви очаква ново допълнително меню, събиращо отбрани вкусове от някоя държава по света. Няколко пъти годишно, в Салини гостуват отбрани готвачи, които носят своят прочит на кулинарията - шеф Михалчев, шеф Токев, Лео Бианки, Катерина Евро, Сибел Реджеб, MasterChef 2018 - Станислав Райчев и участникът от същия формат Николай Попов... Допълнително, Салини превърна Международния ден на сушито в своя традиция, която всяка година отбелязва с богата тематична вечер.

Това и още много ви очаква в периферията на морското сърце на Бургас, на крачка от златния пясък и неспокойните вълни на Черно море, в началото на Морската градина...

Средиземноморски ресторант Салини се намира на улица "Княз Ал. Батенберг" 2, в гранд хотел и СПА "Приморец".