Кулинарните изкушения на вечерта са с адрес страната на любовта: Италия

Кулинарните изкушения на вечерта са с адрес страната на любовта: Италия

Италианско четиристепенно меню ще глези влюбените на 14-ти февруари в ресторант "Салини" на гранд хотел и СПА "Приморец". Празничната вечер носи името "Let's get PRIM: Un Amore Grande". Ще има музика на живо - боса нова и джаз в изпълнение на прекрасната Велека Цанкова и бенд.

Кулинарните изкушения на вечерта са с адрес страната на любовта: Италия. Първо, небцето ще погали салата с панчета, айсберг, чери домати, рукола, каперси, пресен червен пипер и дресинг. После е ред на шафраново ризото с тигров гамбар и сос горгонзола. Третото ястие на вечерта е свинско бон филе, приготвено във винен сос, овкусено с диви билки и картофен дип. Сладкият финиш е изкушаваща панакота с топка сладолед и шоколадов топинг. Насладете се на умело приговетно кулинарно изживяване от шеф-готвач Ивелин Кръстев и помощник шеф-готвач Красимир Петров от Средиземноморски ресторант "Салини".

Прекрасна музика и вкусни ястия - споделени с любим човек. Какво повече е нужно за съвършената вечер? Можете да я продължите в гранд хотел и СПА "Приморец" със специален празничен пакет от една (на 14-ти февруари), две или три нощувки и съответни закуски, както и използване на термалната зона в СПА център "6th Sense". Допълнително, всички влюбени, избрали за 14-ти февруари празничен пакет с минимум една нощувка, получават подарък - частичен арома-терапевтичен масаж за двама с полинезийско цветно масло.

За повече информация и резервации: 0877 850 001 | [email protected].