Смятам, че ще съм полезен с опита и знанията си в работата на новия Общински съвет, категоричен е Иван Гаврилов. Снимка Лина Главинова

Смятам, че ще съм полезен с опита и знанията си в работата на новия Общински съвет, категоричен е Иван Гаврилов. Снимка Лина Главинова

Туризмът в Бургас не трябва само да е сезонен, но целогодишен. Това може да стане с удължаването му от април-май и през октомври. За да бъде още по-привлекателен градът и да се развива е нужна и авиокомпания, която да извършва редовни полети от и до "Летище Бургас". В тази посока ще работи кандидадът за общински съветник от листата на ГЕРБ в Бургас Иван Гаврилов. Според него е нужно да има фестивали през зимата, да се развива конгресния туризъм, да се организират събития с добавена стойност, които ще привличат туристи от други краища на страната и чужбина. "Трябва да има повече инициатива от страна на хората. Те трябва да са активни, да дават идеи и да участват в реализацията им, за да направим нашия град по-привлекателен за бизнеса и за туристите", смята Гаврилов.

Той е завършил немската езикова гимназия "Гьоте", след това "Икономика на туризма" в Икономическия университет във Варна. Има магистратури по финанси от БСУ и по стопанско управление и здравен мениджмънт в университет "Проф. д-р Асен Златаров". Ръководи успешно фирма за международен транспорт, занимава се и с управление на недвижими имоти.

"Смятам, че ще съм полезен с опита и знанията си в работата на новия Общински съвет", категоричен е Гаврилов. Той е включен в листата с кандидати за съветници по предложение на Дискусионния клуб към ГЕРБ, в който членува и чийто председател е и бил. "Очаквах да бъда на предно място в листата, защото от разговорите с ръководството на партията те са преценили, че мога да бъда полезен за развитието на града", допълни кандидат-съветникът. "Изборът на хората в листата е добър, осмислен и стратегически. Това ни гарантира, че ще имаме добър резултат на изборите", допълни Гаврилов.