Каома пристигат у нас с новата си вокалистка

Каома пристигат у нас с новата си вокалистка

"Каома" - групата, която в края на 80-те години на миналия век успя да накара целия свят да танцува ламбада идва за тазгодишното издание на Фестивала на цацата. Групата пристига у нас с членове от оригиналния състав и нова певица - Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови "Каома" да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката. Те ще излязат на сцената на фестивала в Кранево на 9-и юни 2018.

Песента "Ламбада" не случайно е наричана "най-големия летен хит в света", но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове - "Dancando Lambada", "Tago Mago", "Melodie d’Amour" и много други!

"Танцьорите ще ви пренесат в света на ламбада - такъв, какъвто го помните от клипа на парчето", обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, припомнете си всички летни спомени, свързани с вечния хит и още отсега си запазете втория уикенд на юни. Защото в Кранево ще се танцува! Ламбада!

Организаторите на Фестивала на цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация - по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи!

Фестивалът ще се проведе на 8, 9 и 10-и юни в Кранево!