Deja Vu ще изнесат концерт в гранд хотел и СПА Приморец

Deja Vu ще изнесат концерт в гранд хотел и СПА Приморец

Гранд хотел и СПА "Приморец" кани всички да изпратят последните летни дни със стилен концерт. Бутиковото събитие ще се състои на 25-ти август (четвъртък) от 19:30 часа в градината на знаковия бургаски хотел и включва и великолепна вечеря в три степени. На сцената пред публиката ще застанат тримата великолепни изпълнители от "Deja Vu" - Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков. Те са подготвили вълнуващи любими песни на няколко езика, обединени в изключително разнообразна в стилово отношение музикална програма. "Ще пеем и ще танцуваме заедно с публиката под звездите в прекрасната градина на Приморец", обещават изпълнителите. Ето какво още разказаха те.

- Бихте ли разказали повече за създаването на трио "Deja Vu"?

- Всичко започна през есента на 2021 г. Тогава, Веселин Пренеров, който е режисьор на големия концерт-спектакъл “Обичам Бургас” и сегашен наш продуцент, ни покани да се включим в събитието с изпълнение на песен с поп и оперно звучене. Тя се получи много добре и беше възприета страхотно от публиката. Вдъхновени от успеха на този музикално начинание, говорихме обстойно за негово продължение.

Разбрахме, че в България има музикална ниша за формации с подобно вокално многогласно интерпретиране и звучене. Започнахме усилена работа. Разучавахме и записвахме в студио песни от различни музикални стилове - белканто, поп, рок, фънк, балканска музика и български фолклор. Композирахме и записахме и наша авторска песен. За четири месеца подготвихме петнадесет песни на шест различни езици.

На 11ти май 2022 г. беше премиерният ни концерт-спектакъл в родния ни Бургас. Билетите се разпродадоха за по-малко от седмица. Представихме модерен музикален продукт с много визуални и светлинни ефекти, хореография и балети. Емоциите бяха изключителни, а възторгът и подкрепата на публиката ни окрилиха да продължим напред. Съвсем естествено, последваха многобройни покани за концерти и участия, като тяхната бройка за четири месеца надхвърли тридесет.  В същото време записахме и нови песни – и така до днес. 

- Представяте всякаква музика в нови аранжименти - от белканто до български фолклор и пеете на няколко езика. Как достигнахте до този репертоар?

- За нас е важно да изпълняваме красива и мелодично стойностна музика, а предизвикателството да съчетаваме различни стилове и да пеем на различни езици, си струва и е огромно удоволствие. Така по-лесно достигаме и удовлетворяваме музикалните вкусове и претенции на всеки наш зрител и почитател. 

- Работите ли и по свои авторски песни?

- След завидния успех на първата ни авторска песен, "Път към върха" в момента работим по втори наш сингъл. В творческо сътрудничество сме с фронтмена на "Deep Zone Project", Диян Solo, а текста на песента сме поверили на популярния и изключително успешен автор, също бургазлия, Ивайло Вълчев. В този проект сме се насочили към клубното и денс звучене. 

- На коя сцена бихте искали да сте изпълнители?

- Една от големите ни професионални мечти е да подготвим и реализираме голям концерт-спектакъл със симфоничен оркестър и бенд на открито пред многохилядна публика. Както такива музикални традиции има в Италия, в Германия, в САЩ. 

- Какво ще представите пред публиката в гранд хотел и СПА "Приморец"?

- За гостите и нашите почитатели на събитието в гранд хотел и СПА "Приморец" сме подготвили изключително многообразна в стилово отношение музикална програма. Ще представим най-доброто от нашия репертоар на няколко езика. Ще пеем и танцуваме заедно с публиката в прекрасната лятна градина на хотела. Скъпи приятели, каним ви на среща с красивата и мелодична песен на 25-ти август от 19:30. Обещаваме ви едно вълнуващо и незабравимо преживяване. Разбира се, носете си и доброто настроение. Очакваме ви! До скоро!

Концертът на "Déjà Vu" е част от линия събития "Let’s get PRIM" на гранд хотел и СПА "Приморец", които водят изпълнители за топли срещи на морския бряг, в хотелът символ на бургаското гостоприемство.

За повече информация и резервации: тел. 0877850001