Служители от Криминална полиция и Второ РУ извършили оглед на мястото на убийството. Снимка Архив Черноморие-бг

Служители от Криминална полиция и Второ РУ извършили оглед на мястото на убийството. Снимка Архив Черноморие-бг

Жестоко убийство в Бургас. Дъщеря предизвика смъртта на майка си. Трагедията се разиграла днес, 9-ти юни, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в морския град. Към 08.48 часа в Областна дирекция на МВР е получен сигнал открито тяло на възрастна жена с физически травми в апартамент в блок 27 в комплекс "Братя Миладинови". Полицаи са установили, че става въпрос за 77-годишна бургазлийка. Жената била трудно подвижна и живеела заедно със съпруга си и 52-годишната им дъщеря.

Към мястото на инцидента се отправили служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР в Бургас и Второ Районно управление в града, за да извършат щателен оглед на мястото на деянието. Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас.

По първоначални данни жената е убита от 52-годишната си дъщеря, уточниха от пресцентъра на ОД на МВР. Жената при идване на полицейските служители била в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве.

По случая е образувано досъдебно производство.