Играчите вече могат да залагат и на лотарии. Снимката е илюстративна

Играчите вече могат да залагат и на лотарии. Снимката е илюстративна

Лотарията е забавление, което не изисква особени стратегии или прогнозиране. Тя не ангажира своите играчи и е чиста форма за проверка на късмета. Точно това привлича и милиони почитатели всеки ден към лотарийните билети. Едно теглене може да промени много животи и точно това мотивира играчите да се включат.

Разбира се, създаването на една лотария е обвързано с изключително тежки и сериозни изисквания от всеки държавен регулатор и комисия. Освен това трябва да добавим, че участието се случва със символична сума за участие, а джакпотите са динамични. Това е основната причина лотариите да се радват на толкова сериозен интерес.

Можем да попаднем и на много вълнуващи истории от играчи, които често пътуват и взимат един много важен сувенир при посещението на всяка страна - лотариен билет. Тази практика е скъпо забавление, но с помощта на букмейкърите можем спокойно да елиминираме границите на това удоволствие. Една специална секция в Бет365 и сайтът им за залози ни показва, че играчите вече могат да залагат и на лотарии.

Поглед към секцията изненадва с факта, че присъстват някои от сериозните лотарии в света. Играчите имат възможност да предскажат резултата от лотарията в Ирландия, Испания, Германия, Франция и дори Ню-Йорк. Присъстват и още няколко разновидности. В тази секция границите отпадат, но удоволствието се запазва. Оригиналната идея на този букмейкър ни показва, че всеки играч може да направи комбинация от числа или да се опита да познае директно следващия тираж и още много други.

Важното тук е, че докато някои официален представител няма да позволи чак такава свобода, платформата дава разнообразни  варианти за поставянето на залог. Можем да забележим, че често и правилата са особено по-лесни и разумни, а това само ни доказва, че ако един такъв формат на забавление трябва да се подобри, букмейкърите ще се справят. Важно е да отбележим, че печалбите не се изплащат от въпросната лотария, те не са обвързани с предлаганата игра в платформата.

Освен изборът на числа и виртуален фиш за попълване, играчите получават и информацията за следващите няколко тегления, които се разпределят по календара. Дори и да не може да бъде открит директен стрийм, резултатите се обновяват моментално след тегленето, за да се пропусне избягването на търсене в интернет. Самата идея най-вероятно ще спечели много почитатели, които искат нещо свежо и малко по-различно от спортни залози. Със сигурност можем да открием и съвети при оформянето на прогнози, но нека не забравяме, че в основата на лотарията стои забавление и сериозен шанс за печалба.

Същите мотиви ще открием и в самата секция. Освен за тираж, един играч може да се опита да познае първото изтеглено число, да избере дали ще бъде четно или нечетно, каква стойност ще има бонус топката и дори да се опита да познае общата стойност на всички изтеглени числа. Категорично можем да заявим, че това е доста оригинална идея и всеки почитател ще я оцени подобаващо.

Впрочем точно такива елементи липсват за повишаването на интереса във всяка лотария. Освен това можем да бъдем сигурни в пълната независимост на двете платформи, защото букмейкърът приема само залози, докато самата лотария предоставя платформата. Това предложение определено е свежо допълнение в цялата платформа с предизвикателства и най-вероятно ще спечели интереса на играчите, които предпочитат далеч по-разумните предизвикателства.