Жителите на общината ще разберат как да се предпазват от измамници

Жителите на общината ще разберат как да се предпазват от измамници

Кампанията "Заедно срещу ало измамниците" продължава и в община Средец. Kои са най-често използваните механизми за телефонни измами и как да се предпазим от капана на престъпниците - тези теми ще обсъди народният представител от ГЕРБ Галя Желязкова с жители на общината. Срещите ще се проведат на 19-ти ноември, понеделник. Първата среща на депутатът Желязкова ще започне в 11.00 часа в малката зала на читалище "Просвета 1886" в село Дюлево. Втората спирка на народния представител ще бъде в пенсионерския клуб в Средец, а началото - 11:30 часа. И на двете срещи са поканени да присъстват представители на полицията, които да изнесат и данни за подобни престъпления на територията на общината.
В рамките на посещението си, Галя Желязкова ще обсъди с местните хора въпроси и теми от национален и регионален характер.
Информационната кампания на народните представители от ГЕРБ-Бургас, която стартира в края на миналата година, вече е обхванала голяма част от населените места в областта. Дискусиите ще продължат и в други населени места.