Кандидатът за кмет на община Бургас Николай Тишев (на преден план) посети Българово и Равнец. Снимка БСП - Бургас

Кандидатът за кмет на община Бургас Николай Тишев (на преден план) посети Българово и Равнец. Снимка БСП - Бургас

Кандидатът за кмет на община Бургас на БСП Николай Тишев започна предизборните срещи. Той се срещна с жители на град Българово и село Равнец. На срещите присъстваха и кандидатите на БСП за кметове Галина Дараданова (Българово) и Костадин Георгиев (Равнец).

Чистотата на града и местното сметище, което не се поддържа и струпаните там битови отпадъци - тези проблеми поставиха пред Тишев и Георгиев жителите на Българово. Местните се оплакаха и от канализацията, която е незавършена, както и от окаяния вид на улиците в града и по-конкретно на улиците "Лиляна Димитрова" и "Райна Княгиня".

Сходни проблеми очертаха и жителите на село Равнец. Те са недоволни от лошото състояние на улица "Марица", на която се намира детската градина, както и от необезопасените мостове на река Чукарлийка. По думите им, спешна нужда от ремонт има и местното училище, а пространството около църквата трябва да се облагороди.

По време и на двете срещи Тишев, заедно с Галина Дараданова и Костадин Георгиев, обсъдиха посочените проблеми и набелязаха мерки за тяхното решаване.