Кандидът-кметът и водач на листата Емил Пейчев (вляво) и кандидати за съветници на Движение Гергьовден посетиха село Бродилово

Кандидът-кметът и водач на листата Емил Пейчев (вляво) и кандидати за съветници на Движение Гергьовден посетиха село Бродилово

Емил Пейчев - кандидат за кмет на "Движение Гергьовден" в община Царево чу проблемите на жителите на странджанското село Бродилово. Той с кандидати за общински съветници от листата на "Движение Гергьовден" се разходиха по улиците на селото, които от години не са били асфалтирани. Емил Пейчев, който е и водач на листата, заедно с кандидат-съветниците Станислав Добрев, Атанас Желязков, Петя Панайотова, Райко Райков и Крум Крумов представиха програмата за управление на Община Царево, с която те участват в местните избори.
По време на срещата с жителите на Бродилово бе повдигнат въпроса за извършения дългоочакван ремонт на пътя от Царево до Бродилово, чието изпълнение обаче принуди жител на селото да подаде сигнал в Икономическа полиция, заради липса на професионализъм при полагането на асфалта, неспазването на основни изискавания, липсата на контрол.
Основен проблем за селата в региона остава грижата за по-добрите условия за живот на възрастните хора. Възможностите за навременна бърза помощ, редовни прегледи от специалисти, осигуряване на лични помощници на нуждаещите се са част от акцентите, залегнали в програмата на "Движение Гергьовден" с предвидения ремонт на болницата в Царево. От партията искат да бъде въведено и дотиране на цената на дървата за огрев.
Промяна на финансовата политика и облекчаване на общинския бюджет са другите акценти в програмата на кандидат-кмета за Община Царево Емил Пейчев. По време на срещата в Бродилово той заяви своята готовност да бъде действен и активен кмет, проявяващ постоянна загриженост и внимание към проблемите на хората.
Сред кандидатите за съветници в листата на "Движение Гергьовден" е и представителят на село Бродилово Крум Крумов, който има предложения за справяне с дългогодишно нерешавани проблеми на местното население. Справянето с тях може да стане факт при една последователна и активна политика в защита интересите на хората.

Галерия