Kasabian_1

Kasabian_1

Kasabian с кавъри на The Doors на Спирит-а в Бургас. Британците пристигат за участието си на феста с последния си албум 48:13. Само преди дни Kasabian направиха истинско шоу на фестивал в Полша. То започна с култовото Bumblebee, а през цялото време вокалистът Том Мейгън разговаряше с публиката, като дори отвори и футболна тема, виждайки знаме на местния футболен отбор. "Хубаво е да видим Leicester City тук. Ние ще оцелеем, не се притеснявайте", каза той и продължи с кавъри на Fatboy Slim – Praise You, и на легендарните The Doors – People Are Strange.

С това обаче, шоуто, което Kasabian бяха подготвили за феновете, не свърши. Фестивалът бе закрит със сет на британското електронно дуо Disclosure, включващ хитовете от дебютния им албум Settle. По време на изпълнието им, Том Мейгън и колегите му се появиха, скачайки на сцената и радвайки се на музиката на колегите си, което буквално накара хората да пощуреят. Нищо чудно британците да са подготвили нещо подобно и за Бургас, тъй като веднага след тях на сцената излизат британските диджеи на The World of Drum and Bass – Calyx & TeeBee, Danny Byrd, The Prototypes, Maztek и DJ SS, който също е от Лестър и е близък приятел с Том Мейгън и компания.

"Spirit of Burgas 2015" ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас. Билети за фестивала и пропуски за къмпинга са в продажба. Все още могат да се намерят и билети за "Golden Circle" (само за 7-ми август) и VIP трибуни със седящи места.