Изненади ще има и от участниците във фестивала

Изненади ще има и от участниците във фестивала

Един късметлия, посетител на Международен фестивал на бирата в Бургас, ще си тръгне със 101 бири. Името му ще стане ясно в последния ден на феста - 21-и юли. Всеки посетител, при посещението си на фестивала, заплаща входен билет от 5.00 лева, с който получава 2 талона за дегустация на избрана от него бира и анкетна карта, която трябва да попълни и пусне в специално подготвена урна. Лица под 18 години нямат право да участват в анкетата. На 21-и юли в присъствието на комисия съставена от представители на участниците, организаторите и журналист ще бъде изтеглена анкетна карта с името на печелившия посетител, който ще може да получи наградата си на момента и да се "набирва" с приятна компания. 101 бири срещу 5.00 лева, плюс 2 дегустации, плюс концерт на "Обратен ефект" на 20-и юли от 19.00 часа. Заслужава си!

Другата изненада е така наречения VIP билет и всеки, който го закупи получава с него достъп за трите дни на фестивала, рекламна брандирана чаша на феста, рекламна тишърдка и 6 талона за дегустация. Е, струва си да се замислиш и да си направиш сметката, защото бройките са ограничени.

Поредната изненада идва от Полша, от пивоварна "GOLEM" - 12 вида крафт бира, но едната заслужава особено внимание. Тя е "MOLOCH LAPHOROAIG" – 9.2%. Но не високият процент е впечатляващото, а "Laphroaig". Това е марката на едно от най- добрите пушени уискита. Тези, които познават вкуса и качеството на златистата течност, знаят за какво става въпрос. И какво се получава от двойната комбинация – перфектно изкушение. От тази бира има само 20 литра. Така, че побързайте!

Посетителите ще имат възможността да си закупят на място брандирани чаша или тишърдка с логото на фестивала, както и неограничени количества бира от представените марки. За целта в зала 4 ще има оформен магазин.

Всички участници имат готовност за бизнес предложения от заинтересованите от развлекателния и търговския бранш. Лятото идва с все по-топли дни и купонът става денонощен. А, бирата дали ще стигне?!

Очаквайте изненади и от участниците във фестивала. Много от тях са се подготвили с неустоими ценови предложения и награди. В хранителната зона, която ще бъде разположена в градината на Флората, всеки любител на вкусната скара ще може да "подложи" стабилно за да опита и още една, и още една и още една студена бира.

"101 Beer Fest" ще се проведе в експозиционен център "Флора" - Бургас от 19-и до 21-и юли.