Кичка Бодурова представя в Бургас "Това съм аз"

Тя не скри, че особено се вълнува от премиерата тази вечер, защото ще се срещне с читателите и почитателите си в родния си град.

"Писах книгата много време, защото исках всяка ситуация да я изживея отново и тогава да я опиша на белия лист", сподели Кичка Бодурова. Тя признава, че за да пишеш автобиография трябва "да бъдеш искрен до болка и истински - без маска, без грим, без парфюм".

"Това съм аз" е книга за личния живот на авторката. "Имаше приказки от един главен редактор, че може би ще разказвам за големите ми успехи в Америка. Моята публика ги знае. Искам да разкажа с тази книга, защо моята чувствителност е толкова изтънчена, че никой не е чистил тръните по моя път. Каквото съм направила в моя живот, съм го направила сама", разказа Кичка Бодурова.

"Това съм аз" е издадена от "Български бестселър" с подкрепата на майонеза "Краси". Книгата се разпространява във веригата книжарници "Хеликон". "Гордея се, че е бургаска връзката с книжарницата", допълва Кичка Бодурова. Винаги, когато се върне в Бургас тя се среща и със своите приятели от сдружение "Арт Мелпомена", които през годините неотлъчно са до нея и организират концертите й тук. "Те са като част от моето семейство. Ние сме толкова години заедно. Не е е възможно да се разделим", споделя изпълнителката.

Премиерата на "Това съм аз" е тази вечер от 18.00 часа в "Хеликон" Бургас. Кичка Бодурова обещава да даде автографи на всички свои почитатели.