Богатият асортимент на веригата гарантира на клиентите бързина и удобство при пазаруване

Богатият асортимент на веригата гарантира на клиентите бързина и удобство при пазаруване

Коледната магия е вече в Lidl. Всички клиенти могат да се насладят на празнични селекции от собствените марки на веригата - премиум бранда Deluxe и Favorina, които са сигурен признак за наближаващите празници. Двете серии събират в себе си палитра от сладки и солени вкусове, които директно ни препращат в света на Коледа и семейния уют.

Асортиментът на Favorina радва почитателите на сладки изкушения с различни шоколадови изделия. Всички те са внимателно селектирани от типични, домашно приготвени десерти от цял свят.  Коледни сладки с дъх на канела или различни видове щолен - разнообразието от вкусове ще зарадва небцето с незабравими късчета сладост.

Серията Deluxe от своя страна предлага палитра от  висок клас продукти, които да обогатят празничната трапеза. Oтбраните артикули, сред които ще откриете шоколад за фондю, октопод, Хамон Серрано Gran Reserva, хайвер от дива сьомга, както и богато разнообразие от интересни деликатеси, ни вдъхновят за нови кулинарни експерименти.

Lidl са помислили и за най-малките със серията Playtive Junior, която също ще се появи по рафтовете в избрани седмици от празничния сезон. Играчките отговарят на най-високите стандарти за качество. Сертификатът FSC гарантира за набавените материали за изработката им. Освен това всяка играчка е преминала през редица тестове за безопасност, както и проверка за запалимост и наличие на токсични материали.

Богатият асортимент на веригата гарантира на клиентите бързина и удобство при пазаруване. Те могат да открият всичко необходимо на едно място и така да спестят време за важните неща. Разнообразието в Lidl включва както хранителни, така и нехранителни празнични продукти като коледна украса за дома и текстил, които да допринесат за магията на “най-хубавото време от годината”.