Стефани Ивайло и Александър Кадиев си партнират в комедията на Иво Сиромахов

Стефани Ивайло и Александър Кадиев си партнират в комедията на Иво Сиромахов

Комедията "Игра за двама" на Иво Сиромахов ще има своята премиера в Бургас този четвъртък, 23-ти март, от 19.00 часа в зала "Тончо Русев" на Културен дом на НХК. Стефани Ивайло и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли и показват как се случват нещата в "кухнята" на театъра.

Комедията разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност. Забавните и пъстри образи, които ще покажат, са на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти… Темата за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените разгръща авторът на пиесата Иво Сиромахов. Режисьор на творбата е Златомир Молдовански, сценограф – Ивелина Минева, а музикалното оформление е на Стефан Здравески.

Гостуването на забавната постановка в Бургас се организира от продуцентска къща "Ажур Пико" и културна организация "Арт ателие". Билетите са в продажба на касата на НХК.

Елате да се посмеете - защото животът е игра, в която всички ние участваме и е важно да сме в добро настроение.

Галерия