Има осигурен безплатен транспорт за концерта във Варна

Има осигурен безплатен транспорт за концерта във Варна

Концертът на рок групата "Smokie" в Бургас, който трябваше да се състои на 9-и февруари в Държавната опера отпада. Поради технически причини се налага изявата на музикантите да бъде преместена в Двореца на културата и спорта във Варна ден по-рано - на 8-и февруари, съобщиха организаторите на турнето у нас.

Меломаните, които са си купили билети за концерта в Бургас, могат да пътуват безплатно до Варна, за да видят и чуят групата. Осигурени са десет автобуса, които ще извозят бургазлии на 8-и февруари до Варна и ще ги върна след края на концерта.

За целта на 7-и февруари всеки, който си е купил билет и тези, които нямат, но искат да отидат на концерта във Варна, трябва да се запишат в списъка, който ще се прави на касата на Държавна опера - Бургас. Там трябва да посочат двете си имена и телефон за връзка. Закупените билети важат с презаверка на касата на Двореца на културата и спорта във Варна. Отпътуването ще стане на 8-и февруари от 16.30 часа от паркинга на Операта в Бургас.

Тези, които имат билети за бургаския концерт, но не могат да пътуват до Варна, за да видят и чуят "Smokie" ще могат да върнат билета си и срещу него да си получат обратно парите. Това ще стане в периода 1-и - 31-и март на касата на Държавна опера - Бургас.