Константин Бачийски (на преден план с папката) заедно с част от кандидатите в листата входираха документите в РИК. Снимки Черноморие-бг

Константин Бачийски (на преден план с папката) заедно с част от кандидатите в листата входираха документите в РИК. Снимки Черноморие-бг

Константин Бачийски (Средна европейска класа) отново ще води листата с кандидатите за народни представители на коалиция "Продължаваме промяната" във Втори многомандатен избирателен район Бургас. Той и част от кандидатите за депутати входираха документите за регистрация на листата в Районната избирателна комисия. Втори след Бачийски ще бъде преподавателят Христо Симеонов, който вече бе депутат от същата листа в 47-то Народно събрание.

"Ще водим конструктивна кампания. Целта ни е да променим България към по-добро и да завършим започнатото", каза Константин Бачийски. Нулева толерантност към корупцията, икономическото развитие на региона, разширяване на пътя към Малко Търново, нови терминали на пристанището - това са част от приоритетите, за които бургаските кандидати от ПП ще работят в 48-то Народно събрание.

И този път СЕК и партия "Волт" са мандатоносителите на коалиция "Продължаваме промяната". Причинита за повторението този път е, че документите за регистрацията на ПП още не са излезли.

Ето и кандидатите в листата:

1. Константин Бачийски

2. Христо Симеонов

3. Богомил Петков

4. Милко Пенев

5. Яна Вангелова

6. Константин Иванов

7. Стоян Царев

8. Емил Пейчев

9. Бочко Бочев

10. Николай Желев

11. Иван Иванов

12. Марин Георгиев

13. Теодор Стаматов

14. Искра  Ангелова

15. Бисер Русимов

16. Станислав Станев

17. Емил Соколов

18. Николай Богов

19. Милен Манолов

20. Розита Еленова

21. Гроздан Tодоров

22. Христо Стоилов

23. Мирослав Йорданов

24. Росен Топкаров

25. Диан Дунев

26. Ангел Симеонов

27. Петър Стоев

28. Деян Денев

Галерия