Кандидатите ни за съветници заслужават подкрепата на бургазлии, каза Константин Бачийски (в средата). Снимка Лина Главинова

Кандидатите ни за съветници заслужават подкрепата на бургазлии, каза Константин Бачийски (в средата). Снимка Лина Главинова

Много хора говорят, че искат да направят нещо, но не знаят как. Нашата сила е в работещите решения. Ние знаем как, защото вече сме го доказали. Това заяви Константин Бачийски - кандидат за кмет на община Бургас и водач на листата за общински съветници на партия "Средна европейска класа" (СЕК).

"Трябва да спрем младите да напускат Бургас и страната ни. А тези, които са го направили, да ги мотивираме да се върнат. Така както са го направили тези хора, които стоят сега с мен на тази маса. Те имат опита и познанията и са решили да се върнат, за да направят Бургас по-добро място за живеене", каза Бачийски.

Четири от кандидати да общински съветници в листата на партия "Средна европейска класа" са живяли в продължение на години в чужбина. Утвърдили са се там, но въпреки това са се върнали и допринасят с уменията, знанията и опита си за развитието на своя град. Това са д-р Петър Стоев - психиатър, Димитър Ташев - IT специалист, Христо Трошев - фитнес инструктор, Петко Янков - инженер, занимаващ се с популяризирането на баскетбола сред подрастващите.

"В България хората нямат кредит на доверие към политиците. Те вярват на хората, които познават. Ние сме тук, защото вярваме на Коцето (Константин Бачийски б.а.). Той се е доверил на хора, които познава и те са му се доверили", каза Петко Янков.

"Всеки един от тях и от останалите кандидати за съветници в листата ни има личен мотив да участва в тези избори и той е - да решат проблемите на хората. Те знаят, че това с което са се захванали е тежест и отговорност", допълни Бачийски.

СЕК участва на местните избори под номер 32 в интегралната бюлетина.

Галерия