Здравко Недялков имаше шанса да вози Прешъс Уилсън по време на престоя й в Бургас. Снимки Здравко Недялков

Здравко Недялков имаше шанса да вози Прешъс Уилсън по време на престоя й в Бургас. Снимки Здравко Недялков

Стотици бургазлии и гости на града имаха уникалната възможност да изпратят старата и да посрещнат новата 2023 година с музиката на Прешъс Уилсън. Десетки късметлии успяха дори да се снимат с нея още в ранния следобед на 31-ви декември, когато диско кралицата се появи на площад "Тройката", за репетицията преди участието си в новогодишния концерта, организиран от Община Бургас.

Един бургазлия обаче имаше шанса да прекара няколко часа в компанията на Прешъс Уилсън. Той е Здравко Недялков и беше личен шофьор на звездата и нейния екип. "Невероятно позитивна и постоянно усмихната", така я описа с две думи пред "Черноморие" бургазлията. "Не отказа снимка на никого. През цялото време беше в добро настроение и позитивна", допълни той.

 

Здравко Недялков откарал Прешъс Уилсън и беквокалите й от хотела, в който бяха отседнали до площад "Тройката" в ранния следобед на последния ден за 2022 година за репетицията. "Още тогава се събраха много хора и стана ясно, че вечерта ще стане купон", сподели той. Докато изчаквал встрани, успял да заснеме и видео с репетицията.

 

Вечерта Здравко отново бил на разположение, за да откара звездата и екипа й до центъра за участието в новогодишния концерт. След това заедно със стотиците дошли на площада се забавлявал, докато изчаквал да си свърши работата. След участието си Прешъс Уилсън и беквокалите й се забавлявали зад сцената и не отказали снимки с нито един меломан.

В един след полунощ Здравко откарал отново диско кралицата в хотела, където я очаквала празнична вечеря.

Днес следобед Прешъс Уилсън и екипът й ще отпътуват за летището в София, откъдето ще летят.

Галерия