Кубрат Пулев (в средата) и неговият брат Тервел (вляво) се срещнаха със състезатели и почитатели в спортна зала Аякс - Бургас. Снимки Черноморие-бг

Кубрат Пулев (в средата) и неговият брат Тервел (вляво) се срещнаха със състезатели и почитатели в спортна зала Аякс - Бургас. Снимки Черноморие-бг

"Публиката е емоционална и силна в Бургас. Радваме се, че Милен тренира хората. Идват в залата да си изкарват агресията, не на улицата. Не да се мачка енергията. Благодарим за поканата, защото ние сме приятели и колеги от национални отбор по бокс", това каза Кубрат Пулев след като влезе в бургаската спортна зала "Аякс" заеднос брат си Тервел Пулев. Двамата гостуват в морския град на клуб "Аякс" по покана на неговия треньор Милен Паунов.

"Имал съм честта да тренирам с тези имените български боксьори – Кубрат и Тервел Пулеви, които са се представяли и на международни турнири. Благодарни сме, че идват тук при нас на гости, за да популяризират спорта бокс", каза Милен Паунов.

Срещата бе приятелска. Братята Пулеви разгледаха базата, снимаха се със своите почитатели и ги мотивираха да продължават да се занимават със спорт и в частност с бокс.

Кубрат Пулев подчерта, че медалите, които са завоювали през годините с брат си са факт, не само с помощта на треньорите, но и с помощта на техните колеги – боксьори. Той подчерта, че му предстои мач през- ноември в САЩ, но все още не е известен противника му.

Брат му Тервел също ще излезе на ринга. "Искахме неговият мач да бъде в бургаската "Арена", но залата не е готово още. Иначе щеше да се получи една чудесна боксова гала. Хората тук са много емоционални", допълни Кубрат Пулев.

Галерия