Първото изпълнение е планирано за 20.00 часа за тази вечер. Снимка Община Бургас

Първото изпълнение е планирано за 20.00 часа за тази вечер. Снимка Община Бургас

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена в непосредствена близост до Моста и възможност част от публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Музикалната част ще започне в 20 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група "Силует".

Купонът започва тази вечер в 20.00 часа с изпълненията на "BILLY TALENT TRIBUTE", в 21.00 часа е свирят "AIRBAG", в 22.00 часа - "ACOUSTIC POINT", от 23.00 ч. - "Остава", в 00.30 часа "REWIND", а в 01.30 часа - MR.VAGABOND

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. После ще слушаме готини песни на запис, докато чакаме слънцето да изгрее над Бургаския залив.