Към групата се присъединява и Станислав Сланев - Стенли

Към групата се присъединява и Станислав Сланев - Стенли

Групата "Легендите" в нов състав тръгва на национално турне. В актуалния състав влизат - Йордан Караджов от "Сигнал", Димитър Кърнев от "D2", Константин Цеков от "ФСБ" и Станислав Сланев – Стенли. Като гост музиканти са поканени Александър Обретенов и Васил Вутев.

Те се събират за поредица концерти в цяла България. Турнето на "Легендите" започва във Велико Търново на 14-ти юни и приключва на 16-ти юли в Бургас.

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите изпълнители на хитовете, които ще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която изцяло ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

"В "Легендите" съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има яко рок! И наистина е така!“, споделя Данчо Караджов. "Силно мотивирани сме да поднесем на нашата публика уникално емоционално преживяване и хората да си тръгват доволни и щастливи от нашите концерти!", коментира Митко Кърнев. "Даваме нов живот на обичани и познати песни, като ги представяме в различни варианти, което си е музикално богатство!", казва Косьо Цеков. "Изпълнението на стари хитове е разковничето на успеха, но трябва да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите фенове!", завършва Стенли.

В Бургас концертът ще е на 16-ти юли (неделя) в Летния театър от 20.30 часа.

Галерия