Каспър Олсен изнесе лекция, свързана с глобалната електронна търговия

Каспър Олсен изнесе лекция, свързана с глобалната електронна търговия

Конференцията "Digital4Burgas" започна в зала "Форос" на бургаския Международен конгресен център. Това е четвъртото издание на форума, което събира водещи експерти и фирми в областта на информационните технологии. На официалното откриване присъства зам.-кметът по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата в Община Бургас Весна Балтина.

"През последните няколко години и особено по време на COVID кризата ние като администрация осъзнахме, че трябва по нов и различен начин да предоставяме услугите на нашите граждани и да подкрепяме по нов начин бизнеса, който иска да осъществява дейност в Бургас. Преди всичко трябва да се отнасяме с внимание и грижа към това, което донася добавена стойност за нашия град. Вашата индустрия е тази, която би имала една много добра и положителна добавена стойност към ценностите на нашия град и нашата екосистема", каза пред участниците в събитието Весна Балтина.

В първия ден лекторите говориха по теми, свързани с електронната търговия, SEO оптимизация и други. Специално от Дания пристигна Каспър Олсен, който изнесе лекция на тема - "Стратегия за обединяване на страни за увеличаването на международната електронна търговия". "Digital4Burgas" има за цел да създава условия за споделяне на експертни знания, да подобри условията за правене на бизнес и да донесе стойност за икономиката.

Форумът продължава и утре, 28-ми април. Темите са - "Маркетинг и медийна интелигентност в условията на AI революция", "Инфлуенсър маркетинг като иновативен подход за резултати в онлайн търговията", "Как с помощта на Chat GPT и други AI инструменти можем да увеличим и оптимизираме нашият дигитален бизнес" и други.

Медиен партньор на форума е сайт "Черноморие".

Галерия