Иновацията с мигновен ефект е на световния бранд Biologique Recherche

Иновацията с мигновен ефект е на световния бранд Biologique Recherche

Световната апаратен лифтинг процедура "Remodeling Face" на "Biologique Recherche" се предлага вече и в Бургас. Иновацията е любима на редица популярни дами, като включително намира място на страниците на реномирани издания за мода и красота, а "New York Magazine" я обявява за "Best Lifting Facial".

Иновацията с мигновен ефект е на световния бранд "Biologique Recherche" и се предлага в "SENSE Beauty salon" на гранд хотел и СПА "Приморец".

"Remodelling Face" комбинира приложението на специална апаратура осигуряваща въздействието на 4 електротерапевтични вида ток, с мануални техники и специализирани "Biologique Recherche" продукти. Резултатите са широко-отворени очи, по-изразени скули, по-слабо изразени бръчки и по-ясно определен контур на лицето, като това са само някои от магическите ефекти, които се постигат с "Remodeling Face®".

Дори едно приложение на терапията, дава видими резултати. Кожата е ревитализирана, а лицето, шията и деколтето са с подобрени текстура и ремоделиран обем. Получавате лифтинг буквално с едно посещение в салона. Неслучайно, списание "The cut", нарича Remodeling Face "машината, която ви дава кожата на богата дама", а други авторитетни издания, я наричат "френската тайна за незабавен лифтинг на лицето".

Ако и вие искате да се възползвате от предимствата на "Remodelling Face" иновацията, ще я откриете в Бургас единствено в "SENSE BEAUTY Salon" на гранд хотел и СПА "Приморец".

Запазете своя час на телефон: 056 910 913