Испанецът Луис Гало и групата му ще зарадват феновете си на феста в Бургас

Испанецът Луис Гало и групата му ще зарадват феновете си на феста в Бургас

Световноизвестният испански китарист Луис Гало и неговата група "Los Caminos De La Guitarra" потвърдиха своето участие на "Burgas Jam 2019". Третото издание на фестивала, в който главен герой е китарата, ще се проведе на 27-и юли в пространството между Морска гара и Магазия 1 в зоната за обществен достъп на пристанището. Освен испанците, на сцената край морето ще излязат ФСБ с уникалния си спектакъл "40 години ФСБ". 

Испанският мачо Луис Гало е музикант, композитор и продуцент, роден в Мадрид през 1980 година. Известен е като страстен почитател и посланик на фламенкото. Работил е с много изпълнители в различни музикални стилове, има записи на живо за телевизионни и радио предавания, като "X-Factor", TVE es música, Fusion Sonora, Radio Nacional de España. Луис е работил в международни продукции за Teatro Real de Madrid (Испания), Сан Карло ди Наполи (Италия), Teatro Piccolo de Milano (Италия). Сътрудничи като солист на оркестъра на Кралската опера в Лондон. Като композитор на документална музика редовно работи с различни продуцентски компании, участва в проекта "Genius: Picasso" (National Geographic). Луис Гало си е поставил за цел да популяризира фламенко музиката. Прави го с участието си в концерти, университетски семинари, музикални детски проекти, телевизионни предавания, съвместни проекти между джаз, фламенко и класическа музика.

Промо билетите за "Burgas Jam" се продават на цена от 14 лева до 10 април. От 11 април билети вече ще се продават на редовната цена от 18 лева.