Георги Мархолев ще свири с Фуриите на Джулая. Снимки Личен архив

Георги Мархолев ще свири с Фуриите на Джулая. Снимки Личен архив

Георги Мархолев и "Фуриите", заедно с Амалия ще свирят на Джулая в Бургас. Те ще се качат на сцената в 04.00 часа сутринта на 1-ви юли. В групата свирят - Ясен Димитров, Мариета Янева, Емилио Мархолев, Ламбо Георгиев.

Купонът започва още на 30-ти юни на сцената, която ще бъде изградена до Моста. В него ще участват невероятните музиканти от групата "JEREMY?". Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група "Джинджифил" като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група "Силует". Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път - това е група "SEVI", които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.

И това не е всичко - момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните - "SAINT ELECTRICS" - ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. "Свежарите" от група "REWIND", освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи "RED LIGHT DESTRICT PROJECT" и "ФЕНИКС".

Летният рок фестивал "Джулай морнинг" в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група "Силует" - Марияна Добрева.

Галерия