Марин Киров има опит като настоящ зам.-кмет на община Царево

Марин Киров има опит като настоящ зам.-кмет на община Царево

Марин Киров - кандидат за кмет в община Царево отправи своето обръщение към избирателите. Настоящият зам.-кмет на морската община и кандидат за кмет влиза в предизборната кампания с ясното съзнание, че му предстои една нелека задача.

"Първо действие, което ще предприема като кмет е да концентрирам силите на целия екип за бързо възстановяване от природното бедствие, което ни сполетя,  за да гарантираме успешно и нормално протичане на летния туристически сезон през 2024 година. В мандата ми ще работя за хората, туристическия сезон и поминъка извън него. А най-належащото в политиката е отстояването на позициите и интересите на населеното място. Всичко, което е започнато в община Царево, ще бъде довършено. Наясно съм, че моята задача е по-трудна от всяка друга – цялата община е преобразена и очакванията към следващия кмет са огромни. Темповете, качеството и визията на досегашния кмет са прекрасно предизвикателство, което няма да позволя да не бъде достигнато", заяви Марин Киров.

Киров е завършил СУ "Н. Й. Вапцаров" в Царево през 2005 г.  Преди две години се завърна в Царево, където живее заедно със семейството си.

"Примерът, който всички ние получихме от действащия кмет е образец за това, че няма значение колко е голямо населеното място, важни са опитът, визията, последователността и работата. Вярвам, че опитът има значение и ще продължа да работя за община Царево", допълва Марин Киров.