Михаела Филева ще представи новия си албум в Бургас

Михаела Филева ще представи новия си албум в Бургас

Успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази гостува в Бургас на 11-ти август с продукцията "ИН и ЯН", която носи името на новия албум на певицата. В концерта участва оркестърът на Държавна опера Бургас. Началото е 20.30 часа.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева "Latino Senorita", "Опасно близки", "100 на 100", "Приливи и отливи", "Инкогнито", актуалната "ИН и ЯН", авторската балада "Опора" и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за турнето "ИН и ЯН". В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази.

В подготовката на концертите значимо участие взима талантливият български композитор и аранжьор на класическа музика Румен Бояджиев- син. Той стои зад адаптацията на песните Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на Маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството.

Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници, а приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

Билетите за концерта в Бургас се продават на касата на Операта, а в деня на събитието, след 18.00 часа ще бъде открита каса на Летния театър.

Галерия