Сватбеното изложение събира топ модели

Сватбеното изложение събира топ модели

Бляскаво ревю в рамките на сватбено изложение "Grand Wedding Expo" ще покаже тенденциите в булчинските рокли и детските официални облекла. Събитието ще започне в 18:00 часа на 26 януари (събота) в гранд хотел и СПА "Приморец". Приказното дефиле ще има и свой водещ – Манол Тодоров.

Ревюто ще покаже две компоненти – впечатляващи булчински рокли на "White One & St. Patrick" на световния лидер в булчинската мода "Pronovias" – Барселона, както и детска мода за специални случаи.  

Събитието ще има своя предистория – свързан ивент. Той е демонстрация на финални щрихи в булчинската прическа и ще започне час преди същинското ревю: в 17:00 часа. Стилист Ксения Вълева ще изработи пред публиката финалните детайли по прическите на дамите, които после ще дефилират в бяло. За безупречния грим на моделите ще се погрижи Наталия Атанасова. И двете специалисти по красота са част от екипа на СПА център "6th Sense".

Същинското ревю ще стартира в 18:00 часа. Приказните булчински рокли пред публиката ще представят цяла плеяда приказни дами – моделите на "Inter Model’s", начело с Теодора Мудева - "Мис България 2018" и още очарователни красавици: Ралица Ненова - "Мис Черноморец 2018", Мая Великова - "Мисис Бургас 2016", Вержиния Иванова - "Мисис Бургас 2018", вице "Мисис Бургас" - Ваня Димитрова, участничката в "Мисис Бургас" - Мария Желязкова и актуалните модели на агенцията Стела Николова и Бела Димитрова. Дамите ще покажат 16 от най-новите булчински рокли на "Pronovias", създадени от феноменални дизайнери, чиято цел е да сбъднат и най-смелите мечти на всяка булка, за да бъде тя изключителна и неповторима в своя сватбен ден.

Ревюто ще бъде и премиера на новата линия детски официални облекла. Те ще бъдат показани не само от професионалните деца-модели от детска модна агенция "Mini Super Models", но и от приятели на българския бранд.  Младите дами и джентълмени ще покажат бутиковите облекла, които са подходящи за различни специални поводи – сред които и сватбено тържество. Материите са специално съобразени със спецификите на детската кожа, а моделите са повече от впечатляващи.

Входът за посетители за всички мероприятия, част от програмата е свободен.