В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Снимка Архив Черноморие-БГ

В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Снимка Архив Черноморие-БГ

18-годишен бургазлия бебе душа в бургаската болница след побой, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в морския град. Инцидентът е станал на 11-и февруари около 05.30 часа в района на дискотека "Астория". Нанесени са три удара в областта на носа на 18-годишния младеж. В резултат на тях той е получил счупване на носни костици и е приет за медицинско лечение.

Сигналът за случилото се е подаден в полицията на 14-и февруари. В Първо Районно управление – Бургас е представено медицинско свидетелство за получена лека телесна повреда. Установена е самоличността на извършителя на деянието – това е 21-годишния Р.Н., с постоянен адрес - София, който към момента се издирва от полицейските служители на ОДМВР – Бургас.   

Междувременно състоянието на пострадалия 18-годишен младеж се влошава. Настанен е в отделение "Реанимация" на бургаската болница, с опасност за живота, като спешно се нуждае от кръвопреливане.

В Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.